Barnmat!
Couscos med kyckling, farmargryta, pasta med mozarella, spagetti med köttfärssås, Skärgårdslax, Torsk i dillsås, vegetarisk lasange etc. etc. Alternativen är oändliga och första gången jag stod framför barnmatshyllan blev jag ganska stressad. Men nu, efter några månaders vana så brukar jag kategorisera det som grå (fiskrätter) eller brun (allt annat) mat. Missförså mig inte, det är inte speciellt äckligt, men å andra sidan så är det inte speciellt gott heller. Om man tänker efter så smakar det egentligen ingenting... Och om man tvingas blanda så är det ok så länge man kommer ihåg grå eller brun. Glöm ALDRIG det!*
*Veckans fråga: Vad är det man, enligt en klassisk karaktär i en populär svensk film, inte skall glömma och varför?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar